Holiday home 5 pers

Holiday home 5 pers

Holiday home 5 pers
5-persoons Chalet
v.a. € 381.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Holiday home 5 pers" is gelegen op Noordwijkse Duinen. Noordwijkse Duinen is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Noordwijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Noordwijkse Duinen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Zuid-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Zuid-Holland.

Holiday home 5 personen staat voor een comfortabel en sfeervol verblijf. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor maximaal 5 personen. De woonkamer is ingericht met een zithoek met een televisie, een eethoek en een keuken die uitgerust is met een vaatwasser, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en een eenpersoonsbed en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. In de tuin vind je een gemeubileerd terras. Er is parkeerruimte voor 1 auto bij het chalet en je hebt gratis Wi-Fi tot je beschikking.

Heeft u interesse in accommodatie "Holiday home 5 pers" op vakantiepark Noordwijkse Duinen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Noordwijkse Duinen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken