De Kempervennen

Vakantiepark De Kempervennen is een park van Centerparcs gelegen in Noord-Brabant. Geniet van het tropische zwembad 'Aqua Mundo'. U kunt er zowel in de zomer als in de winter skiën in het Montana SnowCenter. Kortom, een vakantiepark waarop heel veel activ

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Kempervennen

De Kempervennen is een vakantiepark van Centerparks dat ligt in het dorp Westerhoven in de provincie Noord-Brabant. Het vakantiepark ligt midden in het ‘groene hart’ van de Brabantse Kempen iets ten zuiden van Eindhoven.

Center Parcs de Kempervennen in een notendop

U zult zich niet snel vervelen op Center Parcs de Kempervennen. Op het vakantiepark liggen twee recreatiemeren, waar u kunt leren duiken, waterskiën en wakeboarden. Parkgasten zonder hoogtevrees kunnen de uitdaging aangaan in de outdoor ‘High Adventure Experience’ door het spannende parcours van touwbanen hoog in de lucht te volgen. Speel een potje midgetgolf of voetbal. Ga boogschieten of vecht een ware laser battle uit met uw familie of vrienden. Ga lekker skiën of snowboarden in het Montana Snowcenter, waar u het hele jaar terecht kunt.

In het tropische zwembad 'Aqua Mundo' op De Kempervennen is een uniek koraalbad bomvol tropische vissen. Naast dit leven-in-zee-bad kunt u terecht in een van de diverse zwembaden zoals een goflslagbad en een verwarmd buitenbad. Ga de uitdaging aan in de wildwaterbaan van Center Parcs de Kempervennen. U kunt er ook heerlijk relaxen in de sauna, het Turks stoombad of onder de sunshower.

De jonge parkgasten beleven met het Wannabe-team de dolste avonturen. Ook is er een kinderboerderij, een buitenspeeltuin, een kinderboerderij en een kids safari. Ontsnap uit de de escaperoom! Centerparcs de Kempervennen heeft maar liefst vijf restaurants waaronder een pizza/pasta restaurant, een grillrestaurant en een buffetrestaurant.

U kunt op centerparcs de Kempervennen verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage. Verder zijn er woonboten te huur.

Nieuw op Center Parcs de Kempervennen: Aqua Loop en Aqua Racer

Aqua Loop op de KempervennenDe Aqua Loop is de eerste loopingglijbaan in Nederland, 88 meter lang. Je stapt op 11,5 hoogte stap je in de lanceercabine, je schiet omlaag in een vrije val met zo’n 50 km/u en dan ga je de superscherpe bochten in. Het is geen volledige looping, maar reken maar dat het wel zo voelt!

De Aqua Racer is de eerste in zijn soort in Nederlandse Center Parcs parken, in Duitsland is hij al een grote hit. Je neemt plaats in een grote opblaasband, alleen of met z’n tweeën, en je glijdt al draaiend en tollend naar de eindstreep. De glijbaan start op 9 meter hoogte en heeft een totale lengte van 105 meter!
Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs De Kempervennen

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs De Kempervennen?

Center Parcs De Kempervennen beschikt over 743 vakantiehuisjes.