Village les Gottales

Verblijf in de Belgische Ardennen op het idyllische vakantiepark Village les Gottales van Landal. Het vakantiepark in de Ardennen wordt omgeven door bossen. Maak wandelingen of ga lekker mountainbiken.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Village les Gottales

Het kleinschalige vakantiepark Landal Village les Gottales heeft knusse vakwerkhuisjes, die een romantische sfeer uitademen. Het vakantiepark ligt midden in de Belgische Ardennen, op de top van de Mont St. Jacques. Vanaf het park heeft u een fantastisch uitzicht over de Ardennen. Wanneer u op zoek bent naar rust, ruimte en natuur dan bent u op vakantiepark Village les Gottales bij Trois-Ponts aan het juiste adres. Ook outdoor sporters komen hier aan hun trekken, in de Ardennen zijn bijvoorbeeld diverse mountainbike routes. Of bezoek attractiepark Plopso Coo of de grotten van Remouchamps.

Vakantiepark Landal Village les Gottales in de Ardennen

In de omgeving van vakantiepark Village les Gottales in de Ardennen, kunt u tal van outdoor sporten beoefenen zoals kanoën, wandelen en mountainbiken. Het Landal park is klein opgezet en telt slechts 41 rustieke bungalows en torens, gebouwd in de stijl van oude vakwerkhuizen. Hierdoor heert Landal Village les Gottales een authentieke en romantische uitstraling. Door het kleine aantal accommodaties is het ook nog eens heerlijk rustig op het Landal vakantiepark.

Er is een sportveldje en een speeltuin, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Sla een balletje op de tennisbaan, of ga gezellig jeu-de-boules spelen. U kunt nabij het vakantiepark vissen en kanotochten maken van 9 of 22 kilometer over de rivier de Amblèv. 

Er is geen parkrestaurant op Village les Gottales, in de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden om te eten. Probeer vooral de typische streekgerechten en regionale specialiteiten. Er is wel een broodjesservice: verse broodjes worden in de vroege ochtend bezorgd. Lekker makkelijk, u hoeft de deur niet uit. U verblijft op Lanndal Village les Gottales in 2, 4 of 6 persoons bungalows. Er zijn ook 6-persoons torens te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!