Kempense Meren

De Kempense Meren is een vakantiepark voor de hele familie. Het park beschikt o.a. over een tropisch zwembad, wellness centrum en een indoorspeeltuin. Bezoek Bobbejaanland of De Olmense Zoo.

Deel dit vakantiepark via:
Sunparks logo

Kempense Meren

In Belgi√ę in de regio Vlaanderen bij Mol ligt het familiepark Sunparks Kempense Meren. Dit is een perfect vakantiepark voor jong en oud. De omgeving is ook prachtig, er zijn veel fietsroutes, die u langs de mooiste plekjes in de omgeving brengen. Bezoek Bokrijk, een historisch dorp met oude ambachten en volksspelen. Er zijn ook diverse dagjes uit mogelijk, bezoek bijvoorbeeld Bobbejaanland, één van de grootste pretparken van België of De Olmense Zoo.

Vakantiepark Sunparks de Kempense Meren met subtropisch zwemparadijs "Aquafun"

Vakantiepark de Kempense Meren beschikt over een prachtig subtropisch zwemparadijs "Aquafun". Het zwemparadijs beschikt o.a. over een binnen- en buitenbad, golfslagbad, kinderbadje en bubbelbaden. De Aquafun van de Kempense Meren beschikt over de spannende Black Hole glijbaan. Deze glijbaan heeft licht- en geluidseffecten. In de Thermen kunt u heerlijk tot rust komen. Hier kunt u gebruik maken van een Turks stoombad en saunacabines. Daarna kunt u lekker afkoelen in het koudwaterbad. Of ga lekker ontspannen in de jacuzzi of relax in de relaxatiehoek met ligzetels.

Overige voorzieningen op vakantiepark de Kempense Meren

Verder beschikt vakantiepark de Kempense Meren over tal van sport- en spelfaciliteiten. Denk hierbij aan squash, badminton, tafeltennis, biljart, minivoetbal, minigolf en volleybal. Uw kinderen zullen zich uren vermaken in de indoor speeltuin. Het is mogelijk om fietsen te huren op de Kempense Meren, om zo de prachtige omgeving te verkennen. In de omgeving ligt maar liefst 3000 km aan fietsroutes.

Vakantiepark Sunparks Kempense Meren beschikt over veel horecafaciliteiten, waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch, diner of een snelle hap. In de parksupermarkt kunt u terecht voor uw boodschappen. Of doe lekker makkelijk en maak gebruik van de ontbijtservice of de boodschappenservice. Kortom vakantiepark de Kempense Meren heeft alles in huis, zodat u en uw kinderen met volle teugen kunnen genieten van een ontspannende vakantie.

Prijzen & beschikbaarheid