Terhills Resort

Center Parcs logo

Vakantiepark Center Parcs Resort Terhills ligt in een heuvelrijk landschap aan een uitgestrekt meer. Op het meer kunt u suppen of met een bootje varen. Bezoek de gezellige Park Plaza met subtropisch zwembad, indoor speeltuin, een restaurant en een terras.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Terhills Resort

Vakantiepark Center Parcs Terhills Resort is een gloednieuw vakantiepark in België. Het park ligt pal naast Nationaal Park Hoge Kempen, een 12.000 groot hectare natuurgebied. Hier kunt u lange wandelingen en uitdagende mountainbiketochten maken. Plaatsen als Hasselt en Maasmechelen, waar u kunt shoppen, een terrasje pikken of een hapje eten, liggen om de hoek. Het Terhills Cablepark, een groot en gezellig Aquapark met een beachbar, is leuk om met uw kinderen te bezoeken.

Wat is er te doen op het nieuwe Center Parcs vakantiepark Terhills Resort?

Het Center Parcs Terhills Resort is schitterend gelegen. Daarnaast staat het resort bol van de voorzieningen. Ga zwemmen in de Aqua Garden, waar u zich waant in de tropen. Zwemmen in de tropische rivier, met een stroomversnelling, maakt de beleving alleen nog maar echter. Hier kunt u een rondje zwemmen in het warme water van 30 graden. Wanneer u doorzwemt naar het buitenbad heeft u een prachtig uitzicht over het meer. Lekker ontspannen kunt u in de bubbelbaden. Voor de jongste parkgasten is er een kinderbad met waterspelletjes.

Verder is er voor kinderen een binnen- en buitenspeeltuin, de kidshaven en een kinderboerderij. Of maak een ritje met een elektrische jeep, waarbij kinderen ook echt offroad gaan. Ze rijden over bospaadjes, modderpoelen en heuveltjes. Of volg een van de workshops voor het hele gezin. Verder kunt u op het grote meer varen. Huur een kano, een zeilboot of stap in een elektrisch bootje.

In de Country Club, het hart van Center Parcs Terhills Resort, kunt u genieten van een drankje of een hapje. Op gezellige zomeravonden is het goed vertoeven op het buitenterras met schitterend uitzicht over het meer. U verblijft op Center Parcs Terhills Resort in moderne cottages, welke pal aan het water liggen. De stijlvolle woonkamer loopt over in een groot terras met BBQ. Of doe lekker luxe en boek een exclusive cottage met buitensauna en -douche.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs Terhills Resort

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Terhills Resort?

Terhills Resort beschikt over 250 vakantiehuisjes.