Rabbit Hill

De Rabbit Hill ligt in de bossen op de Veluwe. Het vakantiepark heeft o.a. een binnen- en buitenzwembad en een binnenspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill is een vakantiepark in Gelderland, bij Nieuw-Milligen om precies te zijn. Dit vakantiepark op de Veluwe is de ideale basis voor allerlei activiteiten in de omgeving. Ga fietsen, wandelen of mountainbiken. Bezoek Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook het Kröller-Müller-Museum met een bijzondere van Gogh collectie, is leuk om te bezoeken. Doe een dagje Koningin Juliana Toren of het Dolfinarium in Harderwijk.

Vakantiepark Landal Rabbit Hill op de Veluwe

Landal Rabbit Hill heeft een fraai binnenzwembad met stroomversnelling, waterattracties en een peuterbadje. 's Zomers is ook het openluchtzwembad met kleuterbad en ligweide geopend. Kijk voor de openingstijden op de website van de Rabbit Hill. In schoolvakanties kunt u ook meedoen met een duikclinic en worden er waterspelletjes georganiseerd. 

Vakantiepark Landal Rabbit Hill heeft ook een grote binnenspeeltuin. Lekker klimmen over het touwparcours op grote hoogte en glijden van de glijbaan. In deze binnenspeeltuin kunt u ondertussen genieten van een kop koffie met gebak. De natuurspeeltuin en de airtrampoline staan ook garant voor veel speelplezier. Of ga gezellig een potje lasergamen of midgetgolfen. Brengen een bezoek aan de konijnenheuvel midden op Landal Rabbit Hill, waar u kunt zien hoe een grote konijnenfamilie leeft. Op de Rabbit Rill is ook een animatieteam.

In het vernieuwde restaurant De Brasserie kunt u heerlijk eten. In snackbar Take Away kunt u terecht voor een snelle hap. Wanneer u echt makkelijk wilt doen, maak dan gebruik van het uit-eten of het halfpension arrangement. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Parkshop. U verblijft in bungalows variërent van 2 t/m 8 personen. De accommodaties zijn gelegen in het groen, hierdoor heeft uw veel privacy. Het is ook mogelijk om een stacaravan of safaritent te huren.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!