Breeduyn Village

Breeduyn Village is een kleinschalig vakantiepark in Bredene. Het park ligt op 200 meter van het Noordzeestrand. De Belgische badplaatsen Oostende en Blankenberge liggen vlakbij.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Breeduyn Village

Roompot Breeduyn Village is een vakantiepark in Bredene, West-Vlaanderen. De Noordzee en het brede zandstrand liggen op slechts 200 meter. De Belgische badplaatsen Oostende en Blankenberge liggen vlakbij. Struin over de promenades, smul van echte Vlaamse friet of pik een terrasje.  Plopsaland De Panne ligt op slechts 40 minuten rijden.

Bezoek Fort Napoleon in Oostende, het Noordzeeaquarium of de Driemaster Mercator. Smul van de vele Belgische streekspecialiteiten zoals een Belgisch pintje, Vlaamse friet of Belgische speculaas. Ook Brugge ligt vlakbij! Deze historische stad herbergt veel cultureel erfgoed en is een van de meest druk bezochte steden van België.

Roompot Breeduyn Village in een notendop

Vakantiepark Roompot Breeduyn Village beschikt over vrijstaande luxe villa’s. Het vakantiepark beschikt over geen voorzieningen, hierdoor is het er heerlijk rustig. Het strand ligt op slechts 5 wandelminuten. De kinderen kunnen er heerlijk spelen in de branding of zandkoekjes bakken op het strand. Maak een lange strandwandeling of pik een terrasje.

Het park heeft geen restaurants, maar in de omgeving van Breeduyn Village zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Er is ook geen parkwinkel aanwezig. U kunt op Breeduyn Village verblijven in diverse luxe villa's en lodges.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!