Het Vennenbos

Vakantiepark Landal het Vennenbos heeft een tropisch zwembad en exotische watereiland. Daarnaast beschikt het park over een schitterend Park Plaza met diverse restaurants en winkeltjes.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Het Vennenbos

Vakantiepark Landal het Vennenbos ligt in Hapert, op het platteland van Noord-Brabant. Dit mooie gebied kenmerkt zich door bossen, agrarische weilanden en stille plattelandsweggetjes. Ideaal voor een wandel- of fietstocht. Eindhoven ligt vlakbij ga heerlijk winkelen of pak gezellig een terrasje. Een bezoek aan het archeologisch openluchtmuseum is zeker aan te raden.

Landal het Vennenbos met subtropisch zwembad

Op het kindvriendelijk Landal het Vennenbos ligt een geweldige subtropische zwembad. Het zembad heeft o.a. diverse baden,  een waterglijbaan, een stroomversnelling en een KinderDoeBad 'Laid Back Lagoon'. Supergaaf is het nieuwe exotische watereiland, bomvol waterattracties. Heerlijk ontspannen kunt u in de whirlpool, de sauna of het kruiden- en bruisbad van zwembad het Vennenbos. Wanneer het weer het toelaat is het buitenzwembad met ligweide geopend.

Wanneer u wat actiever wilt bezig zijn, bezoek dan het multifunctioneel sportveld, de tokkelbaan of de fietscrossbaan. Ga de uitdaging aan en laat u opsluiten in de Escape room. Voor de jonge parkgasten zijn er diverse buitenspeeltuintjes verspreid over het park. Ze kunnen ook salto’s draaien op de trampoline of de kinderboerderij bezoeken. Of ga met de hele familie dwalen in het doolhof met uitkijktoren. Op het Vennenbos zijn ook waterfietsen te huur. Puk en Pelle geven regelmatig een spetterende theatershow. Mocht het weer wat minder zijn, ga dan met uw kinderen naar het indoor speelbos. Voor een complete lijst met activiteiten, kijk dan even op de website van Landal het Vennenbos.

In het gezellige Park Plaza zijn diverse winkels en restaurants. Zo is er een pizzeria, een familierestaurant en een nieuwe brasserie. Voor de snelle hap kunt u terecht in de snackbar. Er is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. U verblijft in bungalows variërent van 4 t/m 10 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Landal Het Vennenbos

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Landal Het Vennenbos?

Landal Het Vennenbos beschikt over 523 vakantiehuisjes.