Hof van Saksen

Het vakantiepark Hof van Saksen ligt in Drenthe. Het super-de-luxe vakantiepark heeft spectaculaire waterglijbanen en een indoorspeeltuin. U verblijft in rietgedekte boerderijen.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Hof van Saksen

Het super-de-luxe vakantiepark Landal Hof van Saksen ligt in Drenthe, in het dorpje Nooitgedacht. Het vakantiepark ligt vlakbij Nationaal Park Drentsche Aa. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Een dagje Wildlands Dierenpark Emmen, of het Hunebedcentrum is ook zeker aan te raden. In Assen of Emmen kunt u terecht voor een dagje winkelen of om gezellig een terrasje te pikken.

Het luxe vakantiepark Hof van Saksen

Op het luxe vakantiepark ligt een grote recreatievijver met een (water)speeltuin. U kunt er waterfietsen huren, of lekker luieren en zonnen op een van de zandstrandjes rondom de recreatievijver. In het hoofdgebouw ‘de Havezate’ is een modern binnenzwembad met een 25 meterbad, twee bubbelbaden, een gewoon zwembad, een peuterbad en een 107 meter lange wildwaterbaan. Wat het zwembad van het Hof van Saksen zo uniek maakt zijn de vier spectaculaire indoor waterglijbanen. Trotseer de supersnelle Presto, de waanzinnige Bombo, de sensationele Intenso en de langste trechterglijbaan Saltato.

Op het Hof van Saksen zijn tal van wellness- en sportmogelijkheden. U kunt heerlijk ontspannen in het wellness centrum met een Turks stoombad, diverse sauna’s en een dompelbad. Of ga gezellig midgetgolfen en bowlen. Voor kinderen worden er diverse academies georganiseerd. Ook kunnen de kinderen zich uren vermaken in indoorspeelparadijs Harrewar of in de Bounz® Arena, de trampolinehal met maar liefst 24 trampolines. Er is ook een 18-holes family adventure golfbaan. Bekijk de volledige lijst op de website van het Hof van Saksen.

Er zijn diverse restaurants op het Hof van Saksen waaronder Self-service restaurant Al Fresco en Italiaans restaurant Gusto. Voor de snelle hap is er Snackrestaurant Rapido. Er is een supermarkt voor de daglijkse boodschappen. Hier kunt u ook een goedgevulde picknickmand voor onderweg ophalen. Ook kunt u daar elke dag terecht voor verse broodjes en croissants. U verblijft op het Hof van Saksen in comfor, luxe of extra luxe vakantiehuizen, variërent van 2 tot 24 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!