Les Ardennes

Les Ardennes is een vakantiepark van centerparcs het ligt midden in het hart van de Belgische Ardennen. Er is een tropisch zwembad met een duo racer glijbaan. Een ideaal vakantiepark voor outdoor activiteiten, door de ligging in de Ardennen.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Les Ardennes

Vakantiepark Center Parcs Les Ardennes ligt in de Ardennen, bij de plaats Vielsalm. Door de ligging midden in de Ardennen, is het vakantiepark ideaal voor mountainbikers, wandel- en natuurliefhebbers. Bezoek ook de Grotten van Han, één van de mooiste grotten van Europa.

Center Parcs Les Ardennes in een notendop

Vakantiepark Center Parcs Les Ardennes ligt in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Het vakantiepark beschikt over een zwemparadijs 'Aqua Mundo'. Er zijn 2 glijbanen, waaronder de Duo Racer glijbaan: race tegen elkaar via een glijbaan met 2 buizen. Er is een golfslagbad, een bubbelbad en een kinder-doe-badje voor de kinderen. Ga gezellig met uw baby babyzwemmen, zodat de kleine op een prettige manier kan wennen aan water.

Voor de kleine parkgasten is er een speeltuin en een kinderboerderij. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseer voor kinderen door Orry en zijn vrienden: parades, disco, voorleesuurtjes, theatershows en andere kinderactiviteiten. In de Action Factory is ook genoeg te beleven. Klauter tegen de klimmuur, vind je weg door het Laser Labyrinth of ga op onderzoek door de donkere grotten. De indoor speelwereld BALUBA is een paradijs voor de allerkleinsten en de Interactieve Indoor Minigolf (met blacklights!) is er voor iedereen. Op Les Ardennes is een squash- en een tennisbaan. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van Center Parcs Les Ardennes.

De omgeving van Center Parcs Les Ardennes in België, leent zich uitstekend om te mountainbiken. In de omgeving is er in totaal een routenetwerk van 300 kilometer lang.

Center Parcs Les Ardennes beschikt over drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant. Of doe makkelijk en maak gebruik van de cottage delivery service. In de park supermarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodscahppen. U kunt op Center Parcs Les Ardennes verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. Er zijn ook groepsaccommodaties te huur voor bijvoorbeeld 12, 14 of 18 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nóg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) én gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Les Ardennes

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Les Ardennes?

Center Parcs Les Ardennes beschikt over 350 vakantiehuisjes.