Parc la Clusure

Parc La Clusure, aangesloten bij Roompot, ligt in de Belgische Ardennen. In de Ardennen is genoeg te doen: ga wandeling of maak een mountainbiketocht. Het park beschikt over een buitenzwembad.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Parc la Clusure

Vakantiepark Parc La Clusure van Roompot ligt midden in de Ardennen in België, bij de plaats Tellin. De Ardennen zijn een bron van plezier: ga wandelen, mountainbiken of vissen. Vlakbij het park ligt riviertje de Lomm, u kunt hier 's zomers heerlijk zwemmen en wandelen. Wanneer u toch in de Ardennen bent, is een bezoek aan de grotten van Han zeker aan te raden, deze liggen op slechts 15 minuten rijden.

Parc La Clusure in een notendop

Vanaf Roompot Parc La Clusure heeft u een heerlijk uitzicht op de Belgische Ardennen. Het vakantiepark beschikt over een verwarmd buitenzwembad. Hier kunt u lekker baantjes trekken, dobberen of met uw kinderen spelen. Voor jonge kinderen is er een peuterspeelbad met uitdagende waterstralen. U heeft direct toegang tot de rivier de Lomm, vanaf vakantiepark Parc La Clusure. Aan de rivier kunt u 's zomers heerlijk verkoeling zoeken. Of verken de rivier per kano. U kunt er ook heerlijk vissen.

Kleine avonturiers kunnen bij het activiteitenprogramma de ‘Ardennen Rangers’ terecht. Of ga samen paintballen, boogschieten of de omgeving verkennen met een mountainbike. Op het park is ook een speeltuin, een multisportterrein en een tennisbaan. Er is ook een kinderclub voor kinderen van 5 tot 17 jaar. Voor een complete lijst met activiteiten en faciliteiten, kijk even op de website van Roompot Parc La Clusure.

Op het park zijn diverse eetmogelijkheden zoals een pizzaria, een a la carte restaurant en een eetcafe. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de parkwinkel, waar u in de vroege morgen ook versgebakken broodjes kunt krijgen. U verblijft op Roompot Parc La Clusurein in eenvoudige nette cottages voor maximaal 7 personen.

 

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!