De Huttenheugte

Center Parcs logo

De Huttenheugte is een vakantiepark van Centerparcs in Dalen, Drenthe. Op het park is een tropische zwembad en een Action Factory. Plopsa Indoor Coevorden ligt direct naast dit vakantiepark. Wildlands Dierenpark Emmen ligt vlakbij.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Huttenheugte

Vakantiepark De Huttenheugte is een park van Centerparcs. Het park ligt in Drenthe, bij de plaats Dalen. Trek er op uit met de fiets en bezoek bijvoorbeeld de indrukwekkende hunebedden! Er liggen diverse gezellige plaatsen vlakbij zoals Coevorden en Dalen. Of bezoek het compleet vernieuwde Wildlands Dierenpark in Emmen. Naast vakantiepark De Huttenheugte ligt Plopsa Indoor Coevorden.

Center Parcs De Huttenheugte in een notendop

Op centerparcs de Huttenheugte ligt een tropisch zwembad 'Aqua Mundo', met glijbanen, een wildwaterbaan, een bubbelbad, een buitenbad en een kinder-doe-bad voor de kleinste gasten. Ga 'vroege-vogel-zwemmen': in de vroege ochtend zwemmen met uw baby. Volg een duik introductie of ga een uurtje wild water raften onder begeleiding.

Op de Huttenheugte is een Action Factory, waar diverse activiteiten zijn te doen. Kinderen kunnen terecht in de Kids Club of rondrijden op de mini-cars. Ontsnap uit de excaperoom, of ga de uitdaging aan in het touwenparcours High Adventure Experience.

Er is ook het Adventure Island, met een kinderboerderij, een grote speeltuin en een kabelbaan. Verder kan er worden gevist in het grote visrijke meer.

In het Market Dome van De Huttenheugte zijn diverse restaurants zoals een ‘Pizza & Pasta’, een grill restaurant en een buffetrestaurant. Voor de snelle hap is er een snackbar. In het Market Dome genieten zijn verder diverse activiteiten zoals live show met zang, dans, muziek en komedie.

U kunt op centerparcs de Huttenheugte verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage.

Meer info...