De Eemhof

De Eemhof is een vakantiepark van Centerparcs, gelegen aan het Eemmeer in Flevoland. De Eemhof is bekend om de Flow Rider en Turbo twister in de Aqua Mundo. Het park beschikt over een jachthaven.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Eemhof

Center Parcs de Eemhof is een vakantiepark van Centerparcs, gelegen in Flevoland bij de stad Zeewolde. Vakantiepark De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer en beschikt over een eigen jachthaven. Hier kunt u tevens een boot huren.

Center Parcs De Eemhof in een notendop

De eemhof beschikt over een subtropische zwemparadijs (Aqua Mundo). Voor jong en oud is hier genoeg te doen. Er zijn verschillende zwembaden waaronder een verwarmd buitenbad. Er zijn 4 waterglijbanen, waaronder de ‘Turbo Twister’ en een heuse wildwaterbaan. Waar De Eemhof om bekend is is de ‘Flow Rider’, hier kun je bodyboarden op de krachtige golven. Daarnaast is het mogelijk om een duik introductieles te volgen. Voor u en uw baby kunt u gebruik maken van vroege-vogel-zwemmen: in alle rust kennis maken met het warme water.

De Action Factory is een overdekte activiteitenhal in de Eemhof. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven ze kunnen hier o.a.:

  • gamen
  • bowlen
  • Meeden aan het Wannabe activiteiten programma
  • Paintballen in de paintball-arena
  • Op kids safari gaan
  • ontsnappen uit de escape Room

Daarnaast is er de High Adventure Expierence. Klim via touwen omhoog en weer naar beneden. Verder kunt u op De Eemhog surfen, zeilen, wakeboarden en waterskiën. Voor oudere kinderen is er de HangOuts, hier kunnen ze heerlijk chillen, muziek luisteren en internetten.

Het centrale gedeelte van het park is mooi ingericht. Op de Market Square waant u zich aan de Zuid-Franse kust. Aan dit mediterraans plein kunt u winkelen, een hapje eten of gezellig neerploffen op een terras. Het plein is helaas niet overdekt.

U kunt op centerparcs De Eemhof verblijven in diverse cottages zoals een comfortabele of luxe cottage. Verder zijn er hotelappartementen, vip appartementen(waterfrontsuites) en heuze woonboten te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs De Eemhof

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs De Eemhof?

Center Parcs De Eemhof beschikt over 801 vakantiehuisjes, 50 hotelkamers en 100 appartementen.