Strand Resort Ouddorp Duin

Vakantiepark Strand Resort Ouddorp ligt op slechts 100 meter van het strand. Ideaal voor strandliefhebbers. Op het vakantiepark is o.a. een binnenzwembad en een indoorspeelplaats.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Strand Resort Ouddorp Duin

Het vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt in Ouddorp. Dit vakantiepark op het eiland Goeree-Overflakkee, ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Strand Resort Ouddorp Duin is voor strandliefhebbers een goede keuze, het vakantiepark ligt op 100 meter van het strand. Het Landal park is het ook een goede uitvalbasis voor fietsers en wandellaars, Zeeland heeft een zeer uitgebreid fiets- en wandelnetwerk.

Vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin op Goeree-Overflakkee 

Landal Strand Resort Ouddorp Duin ligt aan het schone strand van Ouddorp. Het strand is maar liefst 22 kilometer lang met talrijke strandpaviljoens, die het hele jaar geopend zijn. Maak een strandwandeling, of geniet op een dekentje van de zon. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de duinen of vliegeren, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken op het strand.

Op vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin is een uitdagende buitenspeeltuin, met een hoge klim- en uitkijktoren. In de schoolvakanties wordt door het animatieteam activiteiten georganiseerd. Daarnaast beschikt Landal Strand Resort Ouddorp Duin over een binnenzwembad met peuterbad. Huur een fiets bij de receptie en verken de omgeving. Kijk voor een lijst met alle faciliteiten op de website van Strand Resort Ouddorp Duin.

In het parkrestaurant "Bij Marc" van Landal Strand Resort Ouddorp Duin kunt u heerlijk eten. Natuurlijk kunt u ook een hapje eten in een van de strandpaviljoens, met een uitzicht op de Noordzee. U bent niet voor niets op vakantie aan de Hollandse kust. In de parkwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Of doe makkelijk en maak gebruik van de is de boodschappenservice. U verblijft op  Landal Strand Resort Ouddorp Duin in vrolijke, vrijstaande Zeeuwse villa’s. De villa's liggen tussen de duinen. Er zijn zelfs groepsvilla's te huur voor 12 en 24 personen!

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Landal Ski Life

Op wintersport in een van de vakantieparken van Landal

Inchecken, omkleden en zo de piste op! Ga op wintersport bij Landal. Bij Landal Ski Life geniet je van eindeloos pisteplezier, adembenemend uitzicht en van elkaar! Samen met de faciliteiten op de vakantieparken is jouw vakantie in de sneeuw helemaal compleet. Ontspan in de wellness, zwemmen en lekker dineren in het restaurant. De volgende ochtend bij het openen van de gordijnen schittert de zon al op het sneeuwdek. Tijd voor weer een mooie dag in de bergen! Kijk snel voor de mogelijkheden:

Kijk snel!