Noordzee Résidence Dishoek

Noordzee Résidence Dishoek ligt in Koudekerke. Het park heeft luxe villa's voorzien van gratis wifi. Noordzee Résidence Dishoek ligt op slechts 300 meter van het strand.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Noordzee Résidence Dishoek

Vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek van Roompot ligt in de duinen van Koudekerke. Het park ligt op wandelafstand van het Zeeuwse strand en de Noordzee. De perfecte locatie voor strandliefhebbers, maak bijvoorbeeld een heerlijke strandwandelingen.

Noordzee Résidence Dishoek van Roompot

Wanneer u op zoek bent naar rust en luxe, dan is Noordzee Résidence Dishoek uitermate geschikt. U verblijft op Noordzee Résidence Dishoek in luxe vrijstaande bungalows, verder heerst er rust op het vakantiepark. Noordzee Résidence Dishoek heeft nagenoeg geen voorzieningen. Hiervoor is bewust gekozen, om zo de rust te waarborgen.

In de omgeving van het park is genoeg te doen. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht. Stippel met het knooppuntennetwerk van Zeeland uw eigen wandel- en fietsroute uit. Of bezoek Middelburg de hoofdstad van Zeeland, met een gezellig oud centrum, vele winkels en het bijzondere stadhuis.

Op Noordzee Résidence Dishoek is wel een sfeervol centrumgebouw, met een restaurant, een ijssalon en een fish en chips shop. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Koudekerke. U verblijft op Noordzee Résidence Dishoek in vrijstaande luxe villa’s. De villa's zijn van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld gratis wifi. Ook zijn er vakantievilla’s boekbaar met een sauna en een overdekt terras met een buitenkeuken.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!