Roompot Beach Resort

Roompot logo

Roompot Beach Resort ligt in Zeeland. Op het park is een tropisch zwembad en een indoor speeltuin. Het park ligt op loopafstand van het strand.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort ligt in Nederland in de provincie Zeeland bij de plaats Kamperland en is pal gelegen aan het Noordzee strand. U kunt hier het hele jaar door genieten. Bezoek de historische stadjes Veere en Zierikzee. Middelburg ligt ook vlakbij met het schitterende stadhuis en een keur aan winkels. Of wat dacht u van de wereldberoemde Oosterscheldekering en Neeltje Jans? Indrukwekkend en leerzaam voor jong en oud.

Op Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort heeft een subtropisch zwembad met verschillende zwembaden, een buitenbad, sauna en kuurbad. Als gast krijgt u gratis toegang tot het subtropisch zwembad. Op loopafstand van Roompot Beach Resort ligt een kindvriendelijk zandstrand, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen.

Op Roompot Beach Resort is ook een Koos Kids Club aanwezig. Verder is er een indoorspeeltuin en zijn er diverse buitenspeeltuinen en trampolines. Er is een sport- en animatieprogramma, waar kinderen met plezier aan terug denken (tijdens de schoolvakanties ). Voor tieners is er de ChillZone. Hier kunnen zij gamen, internetten en muziek luisteren, samen met andere tieners. Verder is er een bowlingbaan en kunt u er midgetgolfen.

Voor de sportieve parkbezoeker is er genoeg te doen. U kunt een balletje trappen op het voetbalveld. Of maak gebruik van de tennisbaan of squashbaan. Huur en fiets en verken het Zeeuwse landschap. Vissen behoort ook tot de mogelijkheid.

Van al die activiteiten heeft u vast honger gekrgen. Voor een diner kunt u terecht bij het buffetrestaurant of het á la carte restaurant. Er is ook een eetcafé en snackbar. Roompot Beach Resort is een van de meest complete vakantieparken van -Zeeland-.

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Nederland, Vakantiepark Zeeland, Vakantiepark Kamperland, Roompot vakantieparken , Vakantiepark Aan zee, Vakantiepark in een waterrijke omgeving, Vakantiepark met sauna en of Turks stoombad, Vakantiepark met solarium of zonnebank, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een overdekt zwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een subtropisch zwembad, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met indoor speeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma het hele jaar, Vakantiepark met een trampoline, Vakantiepark met Koos Konijn, Vakantiepark met een hang-Out, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met midgetgolfbaan, Vakantiepark met bowlingbaan, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark met squashbaan, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met een supermarkt, Vakantiepark met luxe huizen, Vakantiepark met een groepsaccommodatie, Vakantiepark met sauna bungalows, Vakantiepark met huisdiervrije bungalows, Vakantiepark met rookvrije bungalows, Vakantiepark met kinderbungalows, Vakantiepark met safaritenten, Vakantiepark met cara bungalows, Vakantiepark met strandhuisjes, Vakantiepark waar honden welkom zijn, Vakantiepark met gratis WiFi in de centrale voorziening, Vakantiepark met betaalde WiFi op het park, Vakantiepark met 3 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 10 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 7 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 14 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met chalets, Vakantiepark met een jachthaven, Vakantiepark met een camping, Vakantiepark Privé sanitair, Vakantiepark met een wasserette, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark aan de Nederlandse kust, Vakantiepark met Lodges, Vakantiepark in Noord-Beveland, Vakantiepark Kindvriendelijk vakantiepark