Harbour Village

Largo Harbour Village is een luxe vakantiepark. U vaart vanaf uw luxe villa zo het Veerse meer op. Het park heeft verder geen voorzieningen, ideaal voor rust.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt in Arnemuiden, direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! Middelburg, de hoofdstad van Zeeland is perfect voor een dagje uit.

Largo Harbour Village in een notendop

Bent u op zoek naar luxe en rust, dan is Largo Harbour Village uitermate geschikt. Largo Harbour Village heeft geen voorzieningen. Het vakantiepark heeft slechts 35 super-de-luxe watervilla’s. Vaar direct vanuit uw watervilla het Veerse Meer op. Ook is het park uitenate geschikt om te surfen, zeilen, duiken en vissen.

In de warme zomermaanden kunt u heerlijk zwemmen in het water rondom uw watervilla en natuurlijk in het Veerse Meer. Het zal u niet ontbreken aan luxe op Largo Harbour Village. De watervilla’s zijn trendy en super de luxe ingericht. U heeft een schitterend zicht op het water vanuit uw villa. Het luxe vakantiepark heeft alles in zich voor een luxe, rustige, waterrijke vakantie.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!