Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers.

Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers.

Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers.
6-persoons Bungalow
v.a. € 646.11
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers." is gelegen op EuroParcs IJsselmeer. EuroParcs IJsselmeer is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Medemblik is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs IJsselmeer toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 personen is een vrijstaande villa die geschikt is voor 6 personen. Deze watervilla is duurzaam gebouwd en is voorzien van zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. Daarnaast is deze villa ruim opgezet en toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder validen. Zo beschikt de woning over een aangepaste badkamer, keuken en brede deuren. Verder is deze MIVA woning aangepast met extra hulpmiddelen, zoals steunen in het toilet en de douche op de begane grond. In de slaapkamer beneden is bovendien een hoog laag bed aanwezig. Er zijn geen bed beugels aanwezig aan de zijkanten van het bed

Heeft u interesse in accommodatie "Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers." op vakantiepark EuroParcs IJsselmeer? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs IJsselmeer. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken