Standaard Sauna 6 pers.

Standaard Sauna 6 pers.

Standaard Sauna 6 pers.
6-persoons Bungalow
v.a. € 417.76
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Standaard Sauna 6 pers." is gelegen op EuroParcs IJsselmeer. EuroParcs IJsselmeer is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Medemblik is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs IJsselmeer toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

De Standaard Sauna 6 Personen is een vrijstaande, stenen bungalow die geschikt is voor 6 personen. In de gezellige woonkamer vind je een zithoek met televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron en een filter koffiezetapparaat. Daarnaast vind je hier ook een wasmachine. In totaal zijn er 3 slaapkamers aanwezig, elk met 2 eenpersoonsbedden. Beneden is 1 slaapkamer met een badkamer ensuite met een wastafel en inloopdouche. Ook de sauna is beneden te vinden, net als een tweede apart toilet. Boven bevinden zich de andere 2 slaapkamers en een tweede badkamer met een wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. De vakantiewoning heeft een ruime tuin en een eigen aanlegsteiger aan het water. Je kunt 1 auto parkeren bij de woning en er is gratis WiFi beschikbaar.

Heeft u interesse in accommodatie "Standaard Sauna 6 pers." op vakantiepark EuroParcs IJsselmeer? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs IJsselmeer. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken