Lodgetent 5

Lodgetent 5

Lodgetent 5
5-persoons (Safari)Tent
v.a. € 440.85
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Lodgetent 5" is gelegen op EuroParcs Enkhuizer Strand. EuroParcs Enkhuizer Strand is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Enkhuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Enkhuizer Strand toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Lodgetent 5 is een volledig ingerichte safaritent met een warm karakter dankzij zijn houten elementen. De tent is gelijkvloers, geschikt voor 5 personen en kan betreden worden via enkele traptreden. De gezamenlijke ruimte is ingericht met een eethoek en een keuken met onder andere een combimagnetron, een filter koffiezetapparaat en een inductiekookplaat. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een triple stapelbed. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten tref je een overdekt terras met een picknicktafel. Je kunt 1 auto parkeren bij de tent en je beschikt over gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Lodgetent 5" op vakantiepark EuroParcs Enkhuizer Strand? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Enkhuizer Strand. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken