Bos Villa BV6

Bos Villa BV6

Bos Villa BV6
6-persoons Bungalow
v.a. € 556.08
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Bos Villa BV6" is gelegen op BreeBronne. BreeBronne is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Maasbree is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht BreeBronne toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Wil je al het 'moeten' een paar dagen loslaten? Even echte quality-time met het gezin, een bevriend stel of met opa en oma en de kleinkinderen? Verwen jezelf en elkaar, dat mag best. De Bos Villa behoort tot de meest luxe vakantiewoningen in Nederland. Het staat garant voor ultiem genieten, midden in de natuur. 
De bosvilla BV6 is voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers. 

Info:

Bedden worden standaard niet opgemaakt. Wilt u graag uw bed opgemaakt hebben? U kunt dit tijdens het boeken aangeven bij de stap “upgrades”.

Heeft u interesse in accommodatie "Bos Villa BV6" op vakantiepark BreeBronne? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van BreeBronne. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken