Comfortplaats

Comfortplaats

Comfortplaats
6-persoons Kampeerplaats
v.a. € 54.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Comfortplaats" is gelegen op Camping Vreehorst. Camping Vreehorst is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Winterswijk is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Camping Vreehorst toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

De standaard Comfortplaats is geschikt voor een camper met luifel of een gemiddelde caravan met voortent. U mag daarnaast een kleine bijzettent of auto op de plaats zetten. De plaatsen beschikken over een eigen water- en rioolaansluiting, digitale televisie (DVBC) en liggen dicht bij Sanitair gebouw 1. U heeft gratis Wifi en toegang tot het binnen- en buitenbad. 

  • Mooie sanitairgebouwen - U kunt gratis gebruik maken van de sanitairgebouwen
  • Een schitterende omgeving - Camping Vreehorst ligt midden in "Nationaal Landschap Winterswijk" en biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden
  • Gratis routes - In onze Foodcorner en bij ons TOP-punt kunt u met de routemixer zelf uw wandelroute of fietsroute samenstellen

In de prijs is inbegrepen: maximaal 1 kampeermiddel en 1 bijzettentje op de plaats.

Gezamenlijke partytenten/groepstenten zijn niet toegestaan - Groepen van 5 families of meer alleen in overleg

Heeft u interesse in accommodatie "Comfortplaats" op vakantiepark Camping Vreehorst? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Camping Vreehorst. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken