Solo Retreat 4

Solo Retreat 4

Solo Retreat 4
4-persoons Tiny House
v.a. € 228.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Solo Retreat 4" is gelegen op EuroParcs Veluwemeer. EuroParcs Veluwemeer is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Nunspeet is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Veluwemeer toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Solo Retreat 4 is een knus 4 persoons chalet die van alle gemakken is voorzien. Het compacte chalet heeft een modern woon- en kookgedeelte met een zithoek en televisie. In de keuken kun je heerlijke koken op een inductiekookplaat, gebruik maken van de koelkast met vriesvak en filter koffiezetapparaat. Het chalet heeft 2 slaapkamers, elk met eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Ook is er nog een apart toilet aanwezig. Op het terras met tuinset kun je heerlijk buiten genieten met elkaar. In de omgeving van de Solo Retreat 4 kun je je auto parkeren en bij het chalet kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Solo Retreat 4" op vakantiepark EuroParcs Veluwemeer? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Veluwemeer. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken