Stuga Hottub 4

Stuga Hottub 4

Stuga Hottub 4
4-persoons Chalet
v.a. € 305.10
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Stuga Hottub 4" is gelegen op EuroParcs de Wiltzangh. EuroParcs de Wiltzangh is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Ruinen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs de Wiltzangh toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Drenthe, zoek dan naar een ander vakantiepark in Drenthe.

Stuga 4 biedt een knus en kleinschalig verblijf in de bossen. Het vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen en gelijkvloers. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie, eethoek en keuken met onder andere een vaatwasser, gasstel en koffiezetapparaat. Het chalet heeft 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en de badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het chalet heeft een tuin met tuinmeubilair en een hottub. Je kunt 1 auto parkeren bij Stuga 4 en je beschikt over gratis Wi-Fi. Let op, bij gewenst gebruik van de hottub, dient een aanmaakpakket van 4 zakken hout afgenomen te worden bij de receptie. Het is niet toegestaan ander hout te gebruiken. Voor het verwarmen zijn minimaal 4 zakken hout nodig en het duurt ± 4 tot 6 uur voor de hottub gevuld en warm is. De hottub dient zelf gevuld te worden en dient aan het einde van het verblijf weer geleegd te zijn.

Heeft u interesse in accommodatie "Stuga Hottub 4" op vakantiepark EuroParcs de Wiltzangh? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs de Wiltzangh. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken