Landal Winterberg

Landal Winterberg ligt in Sauerland, een waar paradijs voor wandelaars en mountainbikers. Op het vakantiepark is een zwembad en zijn er diverse speeltuinen. In de winter kunt u er¬†prima¬†ski√ęn!

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Landal Winterberg

Vakantiepark Landal Winterberg ligt in Winterberg. Winterberg in Sauerland, is één van de populairste vakantiebestemmingen van Duitsland. Het vakantiepark ligt in een bosrijk en heuvelachtig gebiedt. 's Zomers een paradijs voor mountainbikers en wandelaars, 's winters komen sneeuw en skiliefhebbers prima aan hun trekken. Want Winterberg is de bekendste wintersportplaats van het Sauerland. Winterberg is zeer toeristisch met diverse eetgelegenheden, cafés en winkels.

Landal Winterberg in Sauerland

Vakantiepark Landal Winterberg beschikt over een binnenzwembad met stroomversnelling en apart peuterbadje. Rondom het binnenzwembad staan diverse ligstoelen, ideaal voor het lezen van een boek of om de kinderen in de gaten te houden. Het is ook mogelijkheid om in een grote doorzichtige aquabubble over het water te lopen.

Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin met een airtrampoline, een schommel en een glijbaan. Op het voetbalveld kunnen ze heerlijk een balletje trappen. Daarnaast is er een entertainment-team. Vanaf vakantiepark Landal Winterberg starten diverse wandel- en fietsroutes. Het is bij de receptie mogelijk om mountainbikes te huren. Maak een wandeling naar de twee rodelbanen en de St. Georg skischans. Deze rodelbanen kunt u zien liggen vanaf Landal Winterberg. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Landal Winterberg.

Vanuit de bistro op Landal Winterberg, met een buitenterras, heeft u een mooi uitzicht op de groene heuvels. Hier kunt u ook gezellig een hapje eten. Of ga gezellig gourmetten in uw bungalow. De bungalows van Landal Winterberg liggen tegen een berghelling. Hierdoor heeft elke bungalow een geweldig zicht op de omgeving. Er zijn geschakelde en vrijstaande bungalows boekbaar. Kies uit een luxe of een comfort bungalow. De luxe bungalows hebben een sauna en een balkon. Daarnaast zijn er ook groepsbungalows voor 12 of 16-personen te reserveren. 

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!