Kids Adventure cottage 2+2

Kids Adventure cottage 2+2

Kids Adventure cottage 2+2
4-persoons Unieke accommodatie
v.a. € 354.60
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Kids Adventure cottage 2+2" is gelegen op EuroParcs Hoge Kempen. EuroParcs Hoge Kempen is een vakantiepark in België en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Zutendaal is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Hoge Kempen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Belgisch Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Belgisch Limburg.

De Kids Adventure cottage 2+2 is een gelijkvloers chalet, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het chalet is speciaal ingericht voor kinderen. In de kinderaccommodatie ben je van alle gemakken voorzien en is er genoeg te beleven voor de kids. In de woonkamer is er een zithoek met televisie, een eethoek en een ruime keuken. De kinderen vermaken zich met de Nintendo Switch die te vinden is in de kinderslaapkamer met stapelbed bedden van 1.60m (geschikt voor kinderen tot 8 jaar). Daarnaast is er nog een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Bij je cottage kun je 1 auto parkeren en je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Kids Adventure cottage 2+2" op vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Hoge Kempen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken