Molecaten Waterbos

Vakantiepark Molecaten Park Waterbos is perfect voor een strandvakantie in Zuid-Holland. Geniet van het strand, terwijl kinderen spelen in de branding. Het park beschikt o.a. over een buitenzwembad, strandpaviljoen, visvijver en fietsverhuur.

Deel dit vakantiepark via:
Molecaten logo

Molecaten Waterbos

In Zuid-Holland op enkele minuten lopen van het strand van Rockanje ligt vakantiepark Molecaten Waterbos. Het vakantiepark ligt aan de Noordzee, een perfecte plek voor een strandvakantie met de kinderen. Er is een ruime keuze aan strandpaviljoens. Het duingebied "Voornes Duin" ligt naast vakantiepark Waterbos, in dit natuurgebied met een rijke flora- en fauna kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Vakantiepark Molecaten Waterbos aan het Noordzeestrand bij Rockanje

Vakantiepark Molecaten Waterbos is perfect voor een strandvakantie aan de Hollandse kust. Molecaten Waterbos ligt pal aan het strand van Rockanje, zodat u veel tijd op het strand door kunt brengen. Vakantiepark Waterbos zelf biedt ook voldoende vertier, het park beschikt over een buitenzwembad met kinderbadje en zonneterras.

Verder is er voor kinderen genoeg te beleven. Er is een speeltuin, een pannaveld en ook de vis- en speelvijver staan garant voor veel vakantieplezier. Het animatieteam met "Molly & Caatje" zorgt voor een afwisselend programma tijdens de meeste schoolvakanties. Bij de receptie kunt u fietsen huren zodat u de mooie omgeving rondom vakantiepark Molecaten Waterbos kunt verkennen.

In strandpaviljoen "Zomerzoen" met snackbar en loungeterras kunt u gezellig dineren. In de parkwinkel kunt u terecht voor boodschappen en verse broodjes. U verblijft op vakantiepark Molecaten Waterbos in luxe chalets met veranda, stacaravans of safaritenten. Er zijn ook kampeerplaatsen beschikbaar. Of boek een bijzondere accommodatie, zoals een Season tent of een vrolijk Duinhuisje.

Prijzen & beschikbaarheid

Molecaten: 15% korting op uw vakantie? Boek uiterlijk 15 januari 2021!

Reserveert u uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van uw huuraccommodatie of het basiskampeertarief per nacht.

Kijk snel!