Beach Resort Punt West

In het natuurgebied "De Punt", direct aan het Grevelingenmeer ligt vakantiepark Oasis Punt-West. Kom tot rust en geniet van de vele watersportmogelijkheden rondom Ouddorp.

Deel dit vakantiepark via:
Beachresortpuntwest logo

Beach Resort Punt West

Direct aan het Grevelingenmeer in Zuid-Holland bij Ouddorp ligt vakantiepark Oasis Resort Punt-West. Het vakantiepark ligt pal aan natuurgebied "De Punt", waar u uren kunt dwalen door de duinen. Bent u watersportliefhebber, dan is Resort Punt-West perfect voor u. Het Grevelingenmeer en de Brouwersdam liggen vlakbij, dit is een walhalla voor surfliefhebbers. Bezoek Middelburg, Zierikzee en Sluis, waar u kunt winkelen en een terrasje kunt pikken. Met uw kinderen is een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans en het zeehondenasiel leuk om te doen.

Resort Punt-West is een rustig vakantieadresje in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een rustig vakantieadres, dan is Oasis Resort Punt-West perfect voor u. Punt-West beschikt over nagenoeg geen parkvoorzieningen wat de rust ten goede komt. Het resort is ook autovrij, ideaal voor jonge gezinnen. In de directe omgeving is meer dan genoeg te beleven. Ga lekker wandelen in Natuurgebied "De Punt", of over het Noordzeestrand. Of ga surfen bij de Brouwersdam, naar het Klimbos Westerschouwen of bezoek het gezellige Renesse en Rockanje.

Kinderen kunnen heerlijk springen en salto’s maken op de trampolines. En vergeet het strand niet, want kinderen kunnen zich uren vermaken in het zand. Vanuit uw luxe villa of hotelstudio staan ze zo met hun voeten in het zand en in het water. Ga samen zandkastelen bouwen en zandtaartjes bakken. U kunt ondertussen lekker ontspannen op het strand en uw kinderen in de gaten houden.

Vakantiepark Oasis Resort Punt-West beschikt over prachtige luxe villa’s, die naadloos aansluiten en overgaan in het duinlandschap. Alle villa's zijn luxe en modern ingericht en voorzien van grote glazen ramen. Hierdoor krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel. Er zijn villa’s in de duinen of direct aan het strand te boeken. Of doe extra luxe en boek een watervilla, deze zijn gelegen op een eilandje en hebben een eigen zwemsteiger. Vakantiepark Oasis Resort Punt-West beschikt niet over een restaurant, maar u kunt prima terecht bij een van de vele strandpaviljoens in de omgeving van Ouddorp. Kortom, wilt u een luxe vakantie aan de kust, boek dan een vakantie op Resort Punt-West.

Prijzen & beschikbaarheid