De Paardekreek

Vakantiepark De Paardekreek is zeer geschikt voor waterliefhebbers, doordat het aan het Veerse Meer ligt en beschikt over een overdekt waterspeelparadijs. U verblijft in luxe villa’s of in een woonboot.

Deel dit vakantiepark via:
Ardoer logo

De Paardekreek

In Kortgene pal aan het Veerse Meer in Zeeland ligt vakantiepark De Paardekreek. Het Veerse Meer is perfect voor watersporters: ga zeilen, surfen, duiken, waterskiën of zwemmen. Verder liggen er diverse Zeeuwse stranden vlakbij, zoals het Banjaardstrand en het strand van Vrouwenpolder. Ga samen eens zeehonden en bruinvissen spotten. De plaatsen Middelburg, Zierikzee en Veere zijn goed bereikbaar.

Vakantiepark De Paardekreek, een walhalla voor watersporters

De Paardekreek is een vakantiepark voor liefhebbers van strand en water. De ligging van het park is ideaal, pal aan het Veerse Meer. Tevens ligt het vakantiepark nabij de bekende Zeeuwse stranden. Op vakantiepark de Paardekreek zelf is ook voldoende waterplezier. Er een kinderzwembad, een supergaaf overdekt waterspeelparadijs en u kunt een sloep huren om het Veerse Meer mee op te varen. Het is ook mogelijk om waterski-, wakeboard- en zeilles te volgen. Of ga een keer banaanvaren, vraag erna bij de receptie.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen op vakantiepark De Paardekreek zoals een buiten- en binnenspeeltuin en er zijn skelters te huur. Het enthousiast recreatie-team verzorgt in bijna alle schoolvakanties een leuk en afwisselend programma zoals knutseluurtjes, spelletjes, kindertheater, showavonden en musicals.

De Paardekreek beschik over maar liefst vier terrassen waarvan er één uitzicht geeft over het water. Geniet van een hapje of drankje. In Grand Café de Paardekreek kunt u terecht voor lunch- en dinergerechten, maar ook koffiespecialiteiten, bieren en wijnen staan op de menukaart. U verblijft op vakantiepark De Paardekreek in een chalet of villa voor 4, 6 of 8 personen. Óf boek een keer een bijzondere vakantie in de woonboot.

Prijzen & beschikbaarheid

Ardoer: Ardoer lastminute aanbiedingen

Ardoer heeft een wisselend last minute aanbod, bekijk het aanbod hier:

Kijk snel!