Vakantiepark Ginsterveld

Bij Burgh-Haamstede ligt vakantiepark Ginsterveld vlakbij de prachtige Zeeuwse stranden. Vakantiepark Ginsterveld beschikt o.a. over een zwembad met 40m lange glijbaan, Turks Stoombad, whirlpool en diverse speeltuinen.

Deel dit vakantiepark via:
Ardoer logo

Vakantiepark Ginsterveld

In Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland, een eiland in Zeeland, ligt vakantiepark Ginsterveld. Geniet van rust, ruimte, natuur en de sfeervolle dorpjes. Er liggen in de omgeving veel leuke attracties voor jong en oud. Ga lekker wandelen of fietsen door Boswachterij Westerschouwen, of verken de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog die langs de kust liggen. Natuurlijk kunt u ook heerlijk wandelen door de duinen en over het strand. Bezoek met uw kinderen Deltapark Neeltje Jans, Pretpark het Arsenaal of Reptielenzoo Iguana.

Wat is er te doen op Vakantiepark Ginsterveld?

Vakantiepark Ginsterveld beschikt over een binnenzwembad met een 40 meter lange waterglijbaan, een kinderbad en een buitenzwembad. Er worden ook regelmatig duikinstructies gegeven. Zelf kunt u ontspannen in het Turks stoombad en de whirlpool.

Verspreid over het parkterrein van vakantiepark Ginsterveld liggen diverse leuke speeltuintjes. Lekker springen op de airtrampoline of van de kabelbaan gaan. De overdekte zandspeelplaats is ook erg populair bij kinderen. In de speelkooi kunnen ze lekker sportief bezig zijn. Het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties voor allerlei activiteiten. Vergeet ook vooral niet om het strand te bezoeken, waar u heerlijk kunt uitwaaien, genieten van de zon en kunt spelen in de branding.

In de Ginsterveld Bistro op vakantiepark Ginsterveld kunt u in de ochtend terecht voor verse broodjes. Hier kunt u ook terecht voor een heerlijke lunch en een diner. Of ga gezellig samen borrelen met een hapjes erbij. In Giel’s Diner kunt u terecht voor een makkelijke snelle hap. Hier kunt u ook darten, flipperen, poolbiljarten en sportwedstrijden kijken. U verblijft op vakantiepark Ginsterveld in een luxe chalet, woodlogde of glamping lodge voor maximaal 7 personen.

Prijzen & beschikbaarheid

Ardoer: Ardoer lastminute aanbiedingen

Ardoer heeft een wisselend last minute aanbod, bekijk het aanbod hier:

Kijk snel!