Kustpark Texel

Kustpark Texel ligt op het waddeneiland Texel, bij de plaats ‚ÄėDe Koog‚Äô. Er is een tropisch waterparadijs. Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en strand en op loopafstand De Koog.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Kustpark Texel

Roompot Kustpark Texel is gelegen op Texel, een van de Nederlandse waddeneilanden, in de plaats De Koog. Het vakantiepark ligt net achter de duinen. Het is enkele minuten lopen naar het schitterende strand van Texel. Elk seizoen heeft zo zijn eigen charme op het waddeneiland Texel. Ontdek Texel, spring op de fiets en bezoek Ecomare, ga wadlopen of bezoek het Maritiem- en Juttersmuseum in Oudeschild. De Waddeneilanden zijn altijd een leuke bestemming!

Op Kustpark Texel

Roompot Kustpark Texel is een populair vakantiepark! Geniet van het tropisch waterparadijs Calluna met waterglijbaan, golfslagbad en peuterbad. Calluna is naast Kustpark Texel gelege, u krijgt als gast gratis toegang tot dit zwembad. Er is ook een actief recreatieteam en Koos Konijn zorgt voor de nodige verrassingen. Op Kustpark Texel liggen een aantal speeltoestellen, u kunt er ook fietsen huren.

Texel is één groot natuurgebied en een populaire vakantiebestemming in Nederland. Wandel over de dijken van Texel en waai uit op het strand. In de zomer is het heerlijk op het lange en brede zandstrand van Texel. Na een dagje kunt u zelf koken, maar op Kustpark Texel is ook een restaurant. Of wat dacht u van een van de knusse restaurantjes in De Koog? De Koog is dé badplaats van Texel, met een gezellig centrum.

Nagenieten van een fijne dag aan zee, doet u in één van de gezellige bungalows. Hierbij heeft u keuze uit luxe bungalows of uit vrijstaande chalets. Nieuw zijn de moderne en gelijkvloerse bungalows.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!