Heuvelrug Cottage 4 personen

Heuvelrug Cottage 4 personen

Heuvelrug Cottage 4 personen
4-persoons Bungalow
v.a. € 432.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Heuvelrug Cottage 4 personen" is gelegen op De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Rhenen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht De Thijmse Berg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

Deze Heuvelrug Cottage is uitermate geschikt om een weekendje weg of vakantie te beleven met ultiem comfort voor 4 personen. De Cottage is uitgerust met 2 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed, 1 tweepersoonsslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden of een 1 slaapkamer met stapelbed. De Cottage beschikt over een ruime badkamer met toilet of een los toilet. Het ruime woongedeelte heeft een moderne keuken met: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, afzuigkap en diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een lounge set en of eettafel met stoelen. De Amerikaanse veranda geeft de Cottage een unieke uitstraling en ook bij minder weer kunt u nog heerlijk buiten zitten! 

Vakantiepark De Thijmse Berg is een huisdiervrij park. Er zijn geen huisdieren toegestaan op het gehele park. 

Heeft u interesse in accommodatie "Heuvelrug Cottage 4 personen" op vakantiepark De Thijmse Berg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van De Thijmse Berg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken