Boslodge

Boslodge

Boslodge
5-persoons Bungalow
v.a. € 429.20
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Boslodge" is gelegen op De Thijmse Berg. De Thijmse Berg is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Rhenen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht De Thijmse Berg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Utrecht, zoek dan naar een ander vakantiepark in Utrecht.

Door de prettige sfeer in dit vakantiehuis voelt u zich gelijk thuis en heeft u direct het juiste vakantiegevoel. Kijk ook eens naar de gezellige inrichting!

Deze prachtige Boslodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 5 personen (advies 2 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. stapelbed). Vakantiepark De Thijmse Berg is de perfecte locatie om er even tussen uit te gaan met het gehele gezin. De Boslodge is uitgerust met 2 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een 1 driepersoonsslaapkamer met een stapelbed en daarnaast een 1 persoons bed. De Lodge beschikt over een ruime badkamer met inloopdouche en toilet. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, gasfornuis, diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een open tuinhuisje met loungeset. Op het terras kunt u heerlijk een drankje drinken of dineren aan de picknicktafel. Ook is er een gelegenheid om buiten uw E-bike op te laden.

Heeft u interesse in accommodatie "Boslodge" op vakantiepark De Thijmse Berg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van De Thijmse Berg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken