Finspark Herikerberg

Roompot logo

Finspark Herikerberg is een vakantiepark, in het teken van Finland. Het ligt midden in het bos, hier vindt u rust, stilte en natuur. Geniet van de natuur, in de privé-sauna en in de luxe Finse bungalows.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Finspark Herikerberg

Roompot Finspark Herikerberg ligt bij Markelo, in de provincie Overijssel. Dit vakantiepark met knusse houten bungalows ligt midden in het bos. De omgeving is prachtig en zeer geschikt voor fietsers, wandelaars en nordic walkers. Verken de omgeving aan de hand van de vele wandel- en fietsroutes. Fiets de kastelenroute, u komt dan langs statige landerijen en kastelen. Of doe een dagje Avonturenpark Hellendoorn, met het Aquaventura Slidepark.

Finspark Herikerberg van Roompot

Finspark Herikerberg is een rustig, kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van een bos. Vanaf Finspark Herikerberg wandelt u zo het natuurgebied ‘de Herikerberg’ in; met bossen, heidevelden en grafheuvels. Het gebied is een walhalla voor wandelaars en fietsers.

Voor de kinderen is er een speeltuin, met houten speeltoestellen. In het hoogseizoen wordt er voor de kinderen regelmatig wat leuks georganiseerd. Op dit vakantiepark kunt u een echte Finse sauna huren, geschikt voor 8 personen.

Op Finspark Herikerberg zijn geen restaurants. Er is wel een echte Finse Grill-Kenture. Dit is een Fins grillhuisje, waar u zelfs in de winter kunt grillen en barbecueën. U verblijft in luxe Finse bungalows met vloerverwarming. De bungalows zijn gelijkvloers en elke bungalow heeft een ruime tuin met terras.

Meer info...