EuroParcs De IJssel Eilanden

Vlakbij de Hanzestad Kampen ligt vakantiepark Europarcs de IJssel Eilanden. Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer en is perfect voor watersportliefhebbers.

Deel dit vakantiepark via:
Europarcs logo

EuroParcs De IJssel Eilanden

In Overijssel bij de Hanzestad Kampen ligt vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden. Door de ligging aan het Reevemeer is het vakantiepark ideaal voor watersporters! Vanaf het vakantiepark vaart u zo het water van het Vossemeer op. Ook het Ketelmeer en het IJsselmeer liggen binnen vaar bereik. Verder is de omgeving geschikt voor het maken van mooie fietstochten. Stippel uw eigen fietsroute uit m.b.v. het fietsknooppuntnetwerk. Vlakbij ligt het Roggebotsebos, waar u lekker kunt wandelen. Of bezoek de Hanzesteden Kampen of Zwolle. Heerlijk slenter door de straatjes van deze historische Hanzesteden, winkelen, bewonder de imposante stadspoorten.

Wat heeft vakantiepark EuroParcs de IJssel Eilanden allemaal te bieden?

Bent u een watersportliefhebber dan is vakantiepark EuroParcs de IJssel Eilanden een goede bestemming. De ligging pal aan het Reevemeer biedt tal van watersportmogelijkheden. EuroParcs de IJssel Eilanden beschikt over een zandstrand, waar kinderen lekker kunnen spelen in het zand en kunnen zwemmen in het Reevemeer.

Huur een kano en ga samen kanoën. Het is ook mogelijk om een boot te huren op vakantiepark EuroParcs de IJssel Eilanden. Vanaf het Reevemeer vaart u zo naar het Vossemeer, Ketelmeer en IJsselmeer. Hierdoor heeft u nagenoeg onbeperkt vaar plezier. Het is bovendien ook mogelijk om met uw eigen boot aan te meren bij de steiger van uw vakantiewoning.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen op EuroParcs de IJssel Eilanden. Ze kunnen spelen in de (natuur)speeltuin, een balletje trappen op het pannaveld of salto’s draaien op de airtrampoline. Het is mogelijk om fietsen te huren bij de receptie om zo de omgeving te verkennen. Vraag bij de receptie dan ook tips voor de mooiste plekjes, want de omgeving is bijzonder, met bloemrijke uiterwaarden, slinger sloten, historische steden, prachtige dorpjes en overal volop ruimte. Verder overheerst er rust op vakantiepark EuroParcs de IJssel Eilanden, zodat iedereen optimaal van zijn vakantie kan genieten.

U verblijft op vakantiepark EuroParcs de IJssel Eilanden in een chalet, tinyhouse, lodge of een luxe villa. De accommodaties hebben grote ramen, waardoor u kunt genieten van het uitzicht. De accommodaties beschikken over een terras, waar het goed vertoeven is bij mooi weer. In de vroege morgen genieten van een ontbijt en 's avonds genieten van een drankje bij het ondergaan van de zon. Geen zin om te koken, schuif dan aan in het restaurant met een ruim terras dat een prachtig uitzicht geeft over het Reevemeer.

Prijzen & beschikbaarheid