Just Nature 4

Just Nature 4

Just Nature 4
4-persoons Chalet
v.a. € 269.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Just Nature 4" is gelegen op EuroParcs Reestervallei. EuroParcs Reestervallei is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in IJhorst is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Reestervallei toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Overijssel, zoek dan naar een ander vakantiepark in Overijssel.

Just Nature 4 is ingericht met natuurlijk materialen. Daardoor voelt het warm en ruimtelijk. Dit vrijstaande en gelijkvloerse chalet is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een knusse zithoek met televisie. In de open keuken vind je onder andere een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, thermostaatkraan en een filter koffiezetapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers aanwezig, elk met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig. Buiten kun je genieten op het terras met tuinmeubilair. Bij je vakantiewoning kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi aanwezig.

Heeft u interesse in accommodatie "Just Nature 4" op vakantiepark EuroParcs Reestervallei? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Reestervallei. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken