Villapark Hof van Salland

Op zoek naar een rustig, luxe vakantiepark, dan is Hof van Salland perfect. Het vakantiepark ligt in een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers en oude boerderijen.

Deel dit vakantiepark via:
hofvansalland logo

Villapark Hof van Salland

In Overijssel vlakbij de Sallandse Heuvelrug bij Hellendoorn ligt vakantiepark Hof van Salland. Salland is een authentiek stukje Nederland met een geheel eigen karakter. Het vakantiepark is perfect voor u wanneer u op zoek bent naar rust en natuur. Geniet van de weidse uiterwaarden, bosrijke heuvelruggen en bloeiende heidevelden. ‘Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug’, een uniek natuurgebied waar u urenlang kunt dwalen over glooiende heidevelden en bossen, ligt vlakbij. Een dagje attractiepark avonturenpark Hellendoorn is ook zeker aan te raden.

Hof van Salland bij de Sallandse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een rustig, luxe vakantiepark, dan is Hof van Salland perfect. De regio waarin Hof van Salland ligt: ‘het Salland’ is een rustige streek in Overijssel, met groene weide en glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Vraag bij de receptie naar de mooiste plekjes, landgoederen en bezienswaardigheden.

Op vakantiepark Hof van Salland zijn voldoende parkvoorzieningen. Er is een receptie, een verwarmd buitenzwembad met ligweide, een professionele all-weather tennisbaan en een fietsverhuur. Voor de kleine parkgasten is er een speeltuin met airtrampoline. Meer voorzieningen zijn er niet, wat de rust ten goede komt. De luxe ruime bungalows met gratis wifi, zijn gebouwd in Twents Saksische stijl. Diverse bungalows beschikken over een bubbelbad en sauna.

In restaurant ‘De Hazelaer’ op vakantiepark Hof van Salland, kunt u terecht voor zowel een kopje koffie, als een lunch en diner. Of doe lekker makkelijk en maak gebruik van het fondue- en barbecue pakket. Deze worden compleet bij u in uw bungalow bezorgt. De broodjesservice bezorgd lekkere verse broodjes in de vroege morgen.

Prijzen & beschikbaarheid