Beerze Bulten

Beerzebulten logo

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar het konijnenveld om te klimmen en te spelen op het zandstrandje of bezoek eerst de indoorspeeltuin. Op Beerze Bulten is zoveel te beleven, dat het lastig wordt om te kiezen. Een zeer kindvriendelijk park.

Deel dit vakantiepark via:
Beerzebulten logo

Beerze Bulten

In Overijssel in het Vechtdal in het plaatsje Beerze ligt vakantiepark Beerze Bulten. De omgeving van de Beerze Bulten is perfect voor lange wandelingen en fietstochten. De rivier de Vecht stroomt langs de Beerse Bulten en is een bron van vermaak. Hier kunt u kanovaren, vissen of een boottocht maken. Bezoek Ommen waar u heerlijk kunt winkelen of een terasje kunt pikken. Ook zijn er musea te vinden zoals het Nationaal Tinnen Figuren Museum en het Streekmuseum.

Waterpret op vakantiepark Beerze Bulten

Op Beerze Bulten is veel waterpret te beleven. Het park beschikt over een binnenzwembad met twee spectaculaire glijbanen en watersproeiers. Een baantje trekken is ook mogelijk. Er is een peuterbad aanwezig voor de jongste parkgasten. In de zomer is ook het buitenzwembad geopend. In het wellnesscentrum van Beerze Bulten kunt u heerlijk tot rust komen. Hier vind u een saunalandschap, zoutgrot en beautybehandelingen. 

Kinderpret op vakantiepark Beerze Bulten

Bij wat minder weer is het giga konijnenhol een aanrader. Kinderen kunnen hier klimmen in hoge torens en naar beneden suizen via glijbanen. Een duik in de ballenbak, springen op het springkussen of klimmen op de klimwand is ook mogelijk. U kunt ondertussen genieten van een drankje op het terras. Het recreatieteam van Beerze Bulten klaar verzorgt tal van leuke activiteiten, of wat dacht u van de musical met Bultje het Konijn in de hoofdrol? Verder kunnen kinderen zich helemaal uitleven in het Giga Konijnenveld dat ligt aan een zandstrand en bomvol staat met speeltoestellen. 

Op Beerze Bulten vind u een grote variëteit aan vakantieaccommodaties, waaronder diverse soorten lodges, chalets en bungalows. Allemaal zijn ze voorzien van luxe voorzieningen zodat een comfortabele vakantie gegarandeerd is. Alle accommodaties zijn omringd door groen, zodat u op en top van het buitenleven kunt genieten. Er zijn ook groepsaccommodaties te huur voor 12 of 16 personen.

Meer info...