Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort ligt pal aan het Noordzeestrand. Het vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad, dat staat garant voor uren waterplezier. Er zijn diverse workshops en activiteiten voor kinderen.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Zandvoort

Vakantiepark Centerparcs Park Zandvoort ligt in Noord-Holland, bij de badplaats Zandvoort. Het Noordzeestrand ligt pal voor de deur, u wandelt vanaf Park Zandvoort, zo het strand op.

Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort in een notendop

Center Parcs Park Zandvoort is uitermate geschikt voor u, waneer u een liefhebber bent van zee en strand. Het Noordzeestrand ligt pal voor de deur. Daarnaast ligt er op het vakantiepark een subtropisch zwembad dat o.a. beschikt over een wildwaterbaan, een aqua cinema, een golfslagbad, een 25-meterbad en een peuterbad.

In de overdekte activiteitenhal ‘Beach Factory’ is ook genoeg te beleven. Vecht een heuse laser battle uit met uw familie, ga boogschieten of gezelig samen minigolfen. Voor kinderen worden diverse workshops en activiteiten georganiseerd. Of ga samen met de kinderen naar de kinderboerderij of de grote speeltuin. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van centerparcs Park Zandfoort.

Het vakantiepark Park Zandvoort beschikt over diverse eetgelegenheden waaronder een buffetrestaurant en een grillrestaurant. 's Avonds is er live-muziek en er worden regelmatig bingo avonden georganiseerd. Uiteraard mag een snackbar niet ontbreken. Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt met warme bakker.

U kunt op centerparcs Park Zandvoort verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. Verder zijn er hotelkamers te huur. Wilt u bijzonder overnachten, overweeg dan eens een Beach Chilla accommodatie. Een Beach Chilla is een Beach Villa, maar dan chill. Het strandhuis in de duinen is modern-vintage ingericht, in een casual strand-look.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting ‚Äď tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen n√≥g meer extra‚Äôs: ActiviteitenCadeau t.w.v. ‚ā¨30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) √©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. ‚ā¨33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Zandvoort

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Zandvoort?

Center Parcs Park Zandvoort beschikt over 428 vakantiehuisjes en 116 hotelkamers.