Westerkogge

Topparken logo

Vakantiepark Westerkogge ligt in Noord-Holland bij Berkhout. Het vakantiepark beschikt over een buitenzwembad. Verken Hoorn en omgeving per fiets of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Westerkogge

In Noord-Holland bij Berkhout, een klein dorpje nabij Hoorn ligt vakantiepark Westerkogge. In Hoorn zijn diverse musea, winkels en terrasjes. Het Markermeer ligt vlakbij, een dagje op het water is dus een mogelijkheid. Vanuit Berkhout vaart u zo met een boot het water op. De omgeving is verder ideaal voor het maken van wandel- en fietstochten. Een dagje Amsterdam en Haarlem is behoord ook tot de mogelijkheden.

Vakantiepark Westerkogge op steenworp afstand van het Markermeer

Vakantiepark TopPark Westerkogge beschikt over een buitenzwembad met een peuterbadje voor de kleinste parkgasten. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen zodat u heerlijk kunt ontspannen en een oogje in het zeil kunt houden. Het is mogelijk om in de directe omgeving watersporten te beoefenen, vraag erna bij de receptie. Of gooi een hengel uit in een van de vele wateren op en rondom vakantiepark Westerkogge.

Voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Ze kunnen spelen in de speeltuin, ravotten op het sportveld en springen op de trampoline. Het entertainmentteam zorgt tijdens schoolvakanties voor een leuk en afwisselend programma. Huur een fiets bij de fietsverhuur op park Westerkogge en verken de Hollandse omgeving. Vraag bij de receptie naar tips en fietsroutes.

In de brasserie op vakantiepark Westerkogge kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. De brasserie staat voor goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. In de brasserie kunt u ook terecht voor een snelle hap of voor een high tea. U verblijft op vakantiepark TopPark Westerkogge in aangename, vrijstaande en moderne chalets. De chalets liggen aan waterpartijen en bieden de nodige privacy.

Meer info...