Bospark 't Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is een park van Roompot, gelegen in Noord-Brabant. Er is o.a. een binnenzwembad, een recreatievijver en een indoor speeltuin. Trek het natuurgebied Stabrechtse Heide in!

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Bospark 't Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven, een park van Roompot, ligt in Mierlo in de provincie Noord-Brabant. Het wordt omringd door het natuurreservaat de Strabrechtse Heide. Dit unieke natuurgebied is zeer geschikt voor het maken van stevige wandel- en fietstochten. Bezoek de Efteling of het historisch openluchtmuseum Eindhoven.

Bospark ’t Wolfsven in een notendop

Bospark ’t Wolfsven is een groen, ruim opgezet vakantiepark van Roompot. Het is gelegen aan een grote recreatievijver. Op de recreatievijver kunt u zwemmen, waterfietsen of luieren op het zandstrand. Daarnaast kunt u op het vakantiepark een potje midgetgolf spelen, tennissen, jeu-de-boulen of vissen.

Er is een overdekte zwembad met peuterbad en de indoorspeeltuin. Voor de kleine gasten is er een sport- en animatieteam. Koos Konijn zorgen voor voldoende vermaak. Verspreid over Bospark ’t Wolfsven, liggen diverse speeltuintjes. Er is een sportveld en een trampoline. U kunt fietsen huren bij de receptie.

Op vakantiepark Bospark 't Wolfsven is een pannenkoekenrestaurant met terras. Het park beschikt ook over een snackbar, voor een snelle en makkelijke hap. In de supermarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft in eenvoudige, vrijstaande bungalows of chalets. Bospark ’t Wolfsven is een rustig en groen vakantiepark dat ook nog eens prettig geprijsd is.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!