Résidence De Leuvert

Vakantiepark Résidence De Leuvert wordt omringd door heide, weide en bossen. Ideaal voor een wandel- of fietstocht. Het park beschikt o.a. over een buitenzwembad en een sportveld.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Résidence De Leuvert

Vakantiepark Résidence de Leuvert van Topparken ligt in Cromvoirt, een dorp in Noord-Brabant. Houdt u van lange wandel- of fietstochten door de natuur, dan is dit vakantiepark perfect. Résidence de Leuvert wordt omringd door heide, weilanden en bossen. Het is ook goed mogelijk om een leuk dagje uit te doen. De Efteling en Safaripark De Beekse Bergen liggen vlakbij. Of ga een dagje winkelen in Den Bosch.

Vakantiepark Résidence de Leuvert in Noord-Brabant

Het vakantiepark TopParken Résidence de Leuvert beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een verwarmd peuterbad. Deze staan in de zomermaanden garant voor vele uren waterpret. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen, zodat u ondertussen lekker kunt ontspannen. Midden in het bos op ongeveer 20 minuten lopen ligt tevens een prachtige recreatieplas.

Ook beschikt Résidence de Leuvert over een speeltuin met een airtrampoline. De kidsclub organinseerd in de schoolvakanties leuke activiteiten voor kinderen. Het enthousiaste animatieteam zorgt ook voor een leuk en afwisselend programma. Ga gezellig tennissen op de tennisbaan of samen voetballen op het voetbalveld.

Vakantiepark Résidence de Leuvert  beschikt over een uitstekend restaurant, waar u verwent wordt met de heerlijkste gerechten. Er is ook een snackbaar waar het mogelijk is om een snelle hap af te halen. In het grand café kunt u terecht voor een drankje. U verblijft op Résidence de Leuvert in vakantiechalets voor 4,5 of 6 personen.

Prijzen & beschikbaarheid