Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals ligt in de heuvels van Zuid-Limburg. In die mooie omgeving waant u zich in het buitenland. Er zijn op het Landal park diverse sport- en speelvoorzieningen.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Hoog Vaals

Het vakantiepark Landal Hoog Vaals is een bruisend vakantiepark dat ligt in het uiterste zuiden van Limburg, bij de plaats Vaals. U waant zich in het buitenland door de glooiende heuvels, groene bossen en idyllische dorpen. Bezoek het gezellige Valkenburg en het Drielandenpunt, met wandelroutes, doolhof en uitkijktoren.

Landal Hoog Vaals in zuid Limburg

Op Landal Hoog Vaals is een binnenzwembad, met een supergave waterglijbaan en bubbelbad. Voor de kleine gasten is er een peuterbadje. Laat u verwennen in de beautysalon, neem een ontspannen (sport)massage of een gezichtsbehandeling. Er is ook een sauna en een Turks stoombad.

Er zijn veel sport- en speelvoorzieningen op Landal Hoog Vaals. Er is een mini-scooterbaan, een airtrampoline, een binnen- en buitenspeeltuin. Het  entertainment-team zorgt voor een afwisselend programma. Wanneer u lekker sportief bezig wilt zijn dan kan dat op de tennis- en squashbaan, het multifunctioneel sportveld, op de klimwand en de midgetgolfbaan. Landal Hoog Vaals beschikt ook over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginnende als de meer gevorderde golfer. Kijk voor alle faciliteiten op de website van Landal Hoog Vaals.

In het parkrestaurant van Landal Hoog Vaals kunt u heerlijk eten. Wilt u lekker makkelijk doen, maak dan gebruik van het ontbijt- of het halfpensionarrangement. Er is een parkwinkel voor de dagelijkse boodschappen.

Vanuit uw bungalow heeft u een prachtig uitzicht op het glooiende heuvellandschap. U kunt op Landal Hoog Vaals verblijven in bungalows variërent van 2 t/m 24 personen. Het is dus mogelijk om diverse groepsaccommodaties te boeken op Landal Hoog Vaals. Er zijn bungalows voor groepen van 10, 12 ,16 of 24 personen te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!