Résidence Valkenburg

Gelegen in een van de mooiste streken van Nederland het ‘Zuid-Limburgse Heuvellandschap’ ligt vakantiepark Résidence Valkenburg. Het vakantiepark beschikt o.a. over een buitenzwembad en speeltuinen.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Résidence Valkenburg

In een van de mooiste streken van Nederland het ‘Zuid-Limburgse Heuvellandschap’ bij Schin op Geul ligt vakantiepark Résidence Valkenburg. Vanaf Résidence Valkenburg heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels van -ZuidLimburg. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, wielrennen en mountainbiken. Valkenburg ligt vlakbij en prima te bereiken er fiets. Bezoek de mergelgrotten, de kasteelruïne of maak een ritje met de kabelbaan. Doe een dagje Maastricht, waar u heerlijk kunt winkelen, een terrasje kunt pikken. Geniet ook van een stuk echte Limburgse vlaai.

Vakantiepark Résidence Valkenburg in Zuid Limburg

Het hele jaar door zorgt TopPark Résidence Valkenburg voor veel vakantieplezier. Geniet van de rust in het najaar en de winter. 's Zomers bruist het vakantiepark van het leven, ideaal voor gezinnen! Verken het Limburgse heuvellandschap en maak prachtige wandel- en fietstochten. Vakantiepark TopPark Résidence Valkenburg beschikt over een verwarmd buitenzwembad. Rondom het zwembad staan ligbedden zodat u heerlijk kunt ontspannen. Er is een peuterbadje voor de jongste parkgasten.

Tevens zijn er diverse speeltuintjes en er is een multifunctioneel sportveld. Tijdens de schoolvakanties is er een animatie team aanwezig, dat verschillende activiteiten organiseert. Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van een fiets of mountainbike, vraag dan ook naar routes, die u naar de mooiste plekjes leiden.

In het restaurant op vakantiepark Toppark Résidence Valkenburg kunt u heerlijk eten. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse landschap. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Valkenburg of Gulpen, waar ook eetgelegenheden zijn waar u heerlijk kunt eten. U verblijft op Résidence Valkenburg in luxe chalets van alle gemakken voorzien.

Prijzen & beschikbaarheid