Lodge de Montagne 4

Lodge de Montagne 4

Lodge de Montagne 4
4-persoons (Safari)Tent
v.a. € 247.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Lodge de Montagne 4" is gelegen op EuroParcs Gulperberg. EuroParcs Gulperberg is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Gulpen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Gulperberg toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Limburg.

Lodge de Montagne 4 is een unieke en ruime glampingtent die bestaat uit 2 verdiepingen. De ingerichte tent is geschikt voor 4 personen en kan betreden worden via enkele traptreden. Op de begane grond bevindt zich een eethoek en een open keuken met onder andere een koffiezetapparaat en koelkast. Op de eerste verdieping bevindt zich daarnaast nog een gezellige zithoek. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de bovenverdieping. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten geniet je op het gemeubileerde terras. Je kunt 1 auto parkeren bij de glampingtent en je hebt toegang tot de gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Lodge de Montagne 4" op vakantiepark EuroParcs Gulperberg? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Gulperberg. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken