Limburgse Peel

De Limburgse Peel is een vakantiepark van centerparcs, gelegen in het noorden van Limburg. Er is een tropisch zwemparadijs. Voor de kinderen zijn er heel veel workshops en activiteiten. In de omgeving kan heerlijk worden gewandeld in de bossen.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel ligt midden in de bossen in het noorden van Limburg, bij de plaats America. Het gebied is zeer geschikt om te wandelen of fietsen. Bezoek attractiepark Toverland in Sevenum, Zoo Parc Overloon of Aardbeienland in Horst.

Center Parcs Limburgse Peel in een notendop

Op Center Parcs Limburgse Peel is een tropische zwemparadijs gelegen, met een interactieve waterglijbaan, een golfslagbad, een buitenbad en een stroomversnellingsbad. Voor kinderen zijn er peuterbaden en een Octopus Rots. Klim tussen de fonteintjes naar de top van de Octopus Rots. En daar is een spannende glijbaan! Ontspannen kunt u in de sauna en het bubbelbad.

De Limburgse Peel is een vakantiepark dat zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin, of dieren knuffelen bij de kinderboerderij. Er worden diverse workshop georganiseerd, waar ze kunnen bakken of knutselen. Er is 's avonds ook een kids disco. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van Center Parcs Limburgse Peel.

Daarnaast kunt u op Centerparcs de Limburgse Peel tennissen, squash, boogschieten, een familie lazer battle houden of adventure golfen. Het Market Dome is altijd het bruisende centrum op center parcs. Zo ook op de Limburgse Peel, geniet van een stukje echte Limburgse vlaai. Ga heerlijk eten bij een van de restaurants, zo is er een Family Grill of en een Buffet Restaurant. Uiteraard is er tot in de late uurtjes van live-entertainment. U kunt op centerparcs Limburgse Peel verblijven in diverse vernieuwde cottages zoals een comfort- of vipcottage.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting ‚Äď tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen n√≥g meer extra‚Äôs: ActiviteitenCadeau t.w.v. ‚ā¨30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) √©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. ‚ā¨33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Limburgse Peel

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Limburgse Peel?

Center Parcs Limburgse Peel beschikt over 475 vakantiehuisjes.