Villapark Schildmeer

Hogenboom logo

In Groningen, pal aan het Schildmeer ligt vakantiepark Villapark Schildmeer. Het park is perfect voor water- en watersportliefhebbers. Volg een windsurfcursus, huur een kajak of ga vissen.

Deel dit vakantiepark via:
Hogenboom logo

Villapark Schildmeer

In Groningen bij Steendam, pal aan het Schildmeer ligt het kleinschalige vakantiepark Villapark Schildmeer. Het villapark is perfect voor water- en watersportliefhebbers, ga windsurfen, kajakken of vissen. In de omgeving is ook voldoende te doen. Bezoek het vestingstadje Bourtange, een oud stadje met veel bezienswaardigheden en waar u kunt rondwandelen over de vestingwallen. Verder ligt de stad Groningen vlakbij. Beklim de Martinitoren, voor een prachtig uitzicht over de omgeving, of ga winkelen, uit eten of plof neer op een van de terrasjes.

Het kleinschalige vakantiepark Villapark Schildmeer direct aan het Schildmeer

Het kleinschalige vakantiepark Villapark Schildmeer is direct aan het Schildmeer gelegen. Hierdoor is het vakantiepark een goede keuze voor water- en watersportliefhebbers. Op het Schildmeer is een keur aan watersport mogelijk. Volg een windsurfcursus, of huur een kajak en ga een dagje kajakken. Verder beschikt Villapark Schildmeer over een visvijver, zodat u vanuit uw achtertuin kunt vissen. Of vaar met een bootje het Schildmeer op om op grotere vis te vissen. Het is mogelijk om een boot te huren op Villapark Schildmeer. Beschikt u over een eigen boot, dan kunt u deze meenemen. Het vakantiepark beschikt over een boothelling en botenkraan.

Kinderen kunnen spelen op het zandstrandje of een balletje trappen op het sportveldje. Bij de receptie kunt u fietsen huren om zo de omgeving te verkennen. Vraag dan direct naar tips voor routes in de omgeving. Houdt u van golfen, dan heeft u geluk. Pal tegenover Villapark Schildmeer ligt een mooie 9 holes golfbaan.

Vakantiepark Villapark Schildmeer beschikt over geen parkrestaurant, wel is er een snackbar aanwezig. In de buurt is vast wel een restaurant te vinden, waar u gezellig kunt tafelen. U verblijft op vakantiepark Villapark Schildmeer in een vrijstaande villa. Alle villa's zijn compleet ingericht en zijn pal aan het water gelegen.

Meer info...