Cube Maximaal 2

Cube Maximaal 2

Cube Maximaal 2
2-persoons Chalet
v.a. € 290.58
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube Maximaal 2" is gelegen op EuroParcs de Zanding. EuroParcs de Zanding is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Otterlo is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs de Zanding toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Gelderland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Gelderland.

Cube Maximaal 2 is moderne woning geschikt voor 2 personen. Het chalet is ruim en gelijkvloers. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met televisie en de grote open ramen en deuren in de woonkamer geven een gevoel van ruimte. De eethoek bevindt zich in dezelfde ruimte, net als de moderne open keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, combimagnetron en koelkast met vriesvak. Het chalet heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (losse eenpersoons matrassen). De badkamer ensuite heeft een douche, wastafel en toilet. Ook is er nog een apart toilet aanwezig. Het chalet heeft een tuin met terras en tuinset. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en gebruik maken van de Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube Maximaal 2" op vakantiepark EuroParcs de Zanding? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs de Zanding. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken