Landgoed de Scheleberg

Midden in de bossen van Lunteren ligt Landgoed de Scheleberg van Topparken. Het vakantiepark beschikt o.a. over een verwarmd buitenzwembad en een tennisbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Landgoed de Scheleberg

In de bosrijke omgeving van het Gelderse Lunteren ligt vakantiepark Landgoed de Scheleberg van Topparken. Perfect voor natuur- en wandelliefhebbers. Er is ook een groot aanbod aan dagjes uit in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Ouwehands Dierenpark in Rhenen op 20 minuten rijden. Of bezoek in Apeldoorn de Apenheul en Paleis het Loo. Er is meer dan genoeg te beleven in Gelderland! Of bezoek Ede, waar u kunt winkelen en een terrasje kunt pikken.

Vakantiepark Landgoed de Scheleberg met verwarmd buitenzwembad

Bent u liefhebber van van rust, ruimte en natuur, dan bent u bij vakantiepark Landgoed de Scheleberg aan het goede adres. U wandelt zo vanaf TopPark Landgoed de Scheleberg de natuur in. Verder beschikt Landgoed de Scheleberg ook over diverse voorzieningen zoals een verwarmd buitenzwembad met peuterbad. Rondom het zwembad staan ligstoelen, zodat u heerlijk ontspannen uw kinderen in het oog kunt houden.

Landgoed de Scheleberg beschikt ook over een voetbalveld en er zijn tennisbanen. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. Tijdens  schoolvakanties wordt er door het recreatieteam een afwisselend animatie-programma samengesteld, zoals bijvoorbeeld knutseluurtjes, kinderbingo’s en tennistoernooien. U kunt fietsen huren om zo de omgeving per fiets te kunnen verkennen.

In het parkrestaurant kunt u heerlijk eten, het sfeervolle terras met uitzicht over Landgoed de Scheleberg is in de zomermaanden geopend. Er is een snackbar voor de snelle hap. U verblijft op vakantiepark Landgoed de Scheleberg van Topparken in luxe, moderne, vrijstaande bungalows, die trendy zijn ingericht. Of kies voor een knus chalet gelegen in het groen.

Prijzen & beschikbaarheid

Topparken: 10% Vroegboekkorting op uw vakantie

Bij TopParken boekt u nu mét 10% vroegboekkorting! Een groot voordeel van vroeg boeken is dat er nog veel vakantiehuizen beschikbaar zijn. Voorwaarde: boek minimaal 30 dagen voor aankomst.

Kijk snel!