Residence Lichtenvoorde

Vakantiepark Residence Lichtenvoorde ligt in Gelderland bij Lichtenvoorde. Het vakantiepark beschikt o.a. over een binnenzwembad en een bowlingbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Topparken logo

Residence Lichtenvoorde

In de Achterhoek in Gelderland ligt vakantiepark Residence Lichtenvoorde. De streek heeft een glooiend landschap, weides en akkers wisselen elkaar af. Neem een kijkje op een echte wijnboerderij, de Achterhoek heeft een groot aantal wijnboerderijen. Bezoek Lichtenvoorde, een stad vol historie met leuke winkels en terrasjes. Op de tweede zondag van september vindt hier het op één na grootste bloemencorso ter wereld plaats.

Vakantiepark Residence Lichtenvoorde in de Achterhoek

Op vakantiepark TopPark Residence Lichtenvoorde is het hele jaar door vakantiepret. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. Rondom het binnenzwembad staan ligstoelen zodat u lekker kunt ontspannen terwijl uw kinderen heerlijk ravotten. Voor de jongste parkgasten is er een peuterbadje.

Ook kunnen kinderen spelen op de diverse speeltoestellen, op de trampoline en op het sportveld. Het recreatieteam zorgt voor leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties en de weekenden vanaf Pasen. Speel gezellig samen een partijtje bowling. Er is ook een fitnessruimte zodat u ook tijdens uw vakantie fit kunt blijven. Huur een fiets en verken de prachtige omgeving. Vraag bij de receptie naar tips om zo de mooiste plekjes van de Achterhoek te ontdekken.

In het gezellige restaurant op Residence Lichtenvoorde kunt u terecht voor streekgerechten en wijnen uit de Achterhoek. Geniet van een drankje en gezelligheid in het grand café. Er is tevens een snackbar voor de makkelijke snelle hap. U verblijft op vakantiepark TopPark Residence Lichtenvoorde in moderne vrijstaande chalets of bungalows.

Prijzen & beschikbaarheid

Topparken: 10% Vroegboekkorting op uw vakantie

Bij TopParken boekt u nu mét 10% vroegboekkorting! Een groot voordeel van vroeg boeken is dat er nog veel vakantiehuizen beschikbaar zijn. Voorwaarde: boek minimaal 30 dagen voor aankomst.

Kijk snel!